- Æg ska bli operasangar!

Rundt dem dyrkes det poteter, men inne i Jadarheim dyrkes det operasangere. Høsten er moden og arbeiderne mange i det som har blitt et levende operamiljø på Jæren. I kveld har de premiere på barneoperaen «Brundibar».


Info

– Bra! Veldig bra! Men dere…

Regissør Anne Margrethe Svanes tar en kunstpause og lar skrøyden virke litt før formaningene kommer.

– Vet dere hva vi mangler? Det begynner på E. E…N….

– ENERGI! ropes det fra scenen, og Svanes bryter ut i en liten applaus.

Å sette opp en opera er svære greier. Akkurat nå jobber 30 unger på scenen, og en liten håndfull voksne utenfor scenen, og de jobber hardt. Se hit, flytt deg sånn, pass på kulissene, se mot salen, vis at du virkelig vil ha brødet, syng uuuuut.

Barneoperaen «Brundibar» kan du se og høre på den neste Barnelørdagen på KINOKINO 25. februar kl 13.00 - Mer informasjon og billetter her

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier