For små og store som elsker barnebøker

Lørdag åpner nok en fargerik utstilling i KinoKinos lokaler. En spennende utstilling med illustrasjoner fra barnebøker


Info

Inger Lise Belsvik feirer 25 år som illustratør, og har invitert med seg 22 kollegaer til å stille ut sammen med seg.

Også dette blir fargerik utstilling, men atskillig større enn den i Sandnes kunstforenings kube. På illustratørenes utstilling er der også satt av plass til en lesekrok med bøker. Og en egen avdeling hvor barn, og selvsagt også voksne, kan lage sine egne tegninger.

- Dette blir en utstilling for hele familien, med mange bøker som både unge foreldre og barna deres har sett før?

- Den passer også for alle som jobber med barnelitteratur, lærere og bibliotekarer, og andre interesserte, svarer Belsvik, sandnesgauken som flyttet til Bryne for ett år siden, etter å ha bodd i Oslo i 30 år.

Særlig nå, i den digitale tidsalderen, er det greit for en illustratør å ha adresse utenfor Oslo. Men selvsagt, bemerker Inger Lise Belsvik, det er i hovedstaten de store forlagshusene ligger.

Les hele artikkelen på aftenbladet.no

Mer om Utstillingen her

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier