Fra Vamp til Blest

Tre som sluttet i Vamp begynner om igjen med stort hell (og Thom Hell).


Info

4 Blest

Blest er et nytt band med de tre som sluttet i Vamp for tre år siden. Paul Hansen (sang, gitar), Carl Øyvind Apeland (bass) og Torbjørn Økland (gitar). Debutalbumet er fullt av visepop, fra lavmælt ettertenksom til våryr og glad, og vil ikke høres overraskende ut for deres mange gamle venner. Så trygt og godt at det er den eneste innvendingen som kan brukes mot dem.

Bakgrunnen for splittelsen i Vamp er aldri blitt forklart. Spørsmålet er om disse tre har begynt å skrive flere egne sanger nå, eller alltid har gjort det, men brent inne med dem. Det høres uansett mer enn fint nok ut. Mange av tekstene er skrevet av Ingvar Hovland, som også sto bak «Månemannen», «Liten fuggel» og mange andre for Vamp. Et par andre tekstbidrag kommer fra Gaute Sortland fra Bergen Mandolinband. De har også satt melodi til Inger Hagerups «En liten vise», som nesten høres ut som den var skrevet for å bli behandlet av Blest. Les hele anmeldelsen på dagsavisen.no

Hør innslag på NRK radio

Velkommen til konsert med BLEST på KINOKINO 21. april! Mer info

KJØP BILLETTER

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier