BARNELØRDAG - Teskjekjerringa på blåbærtur

Teskjekjerringa tar turen til KINOKINO. På blåbærtur kommer det til å skje masse spennende. Det skal godt gjøres for ei lita kjerring å lure alle dyrene hun møter i skogen. Det blir humor, sprell, sang og musikk.


Info

Spenning og mye humor

Teskjekjerringa er ei herlig dame som steller godt med mannen. Men når stresset tar henne blir hun så lita som ei teskje. Og nettopp dette skjer på blåbærtur. For mannen må ha blåbær på pannekakene. I skogen møter hun på rev, ulv og bjørn.

Men klarer kjerringa å bli stor igjen før mannen oppdager det? Ja hvordan ender det hele? Og byr kjerringa mannen opp til dans?

Velkommen til en leken forestilling med spenning, humor sang og musikk

Varighet ca 30 min

De som er med er Else Solgård og Liv Janne Vik og musiker Simen Lovin Solgård.


Billett

BARNELØRDAG - Teskjekjerringa på blåbærtur

Sal: KINOKINO

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier