Sur & Bitter - Ølfestival

Suksessen fra 2016 gjentas 31. mars til 1. april 2017. Ølfestivalen på KINOKINO ble en suksess og gjentas i 2017, fremdeles med fokus på det sure og bitre ølet er vi sikre på at du vil finne smaksopplevelser du ikke har prøvd før.


Info

God øl - Gode opplevelser

Vi tar i bruk større områder av bygget for å gi plass til enda flere aktører og gjøre opplevelsen enda bedre for deg under ditt opphold på festivalen.

Under festivalen vil du møte bryggere fra de forskjellige bryggeriene, dermed er muligheten for ett dypdykk i ølets verden stort. Evt. kan du bare nyte opplevelsen og smakene gjennom en verden av sorter.

Vi har også gode lokale matleverandører som sikrer god mat til god drikke, slik at du får en helaften sammen med oss.

Todagers Festivalpass er UTSOLGT!

Dagpass lørdag er UTSOLGT!

Surbitter.no

Sur & Bitter på Facebook


Billett

Sur & Bitter - Ølfestival

Sal: KINOKINO

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier