Skeiene Janitsjar

Det har blitt en tradisjon at Skeiene Janitsjar hvert år inviterer til “Unge talenter møter veteraner” der flinke, unge musikere får være solister med korpset


Info

Det har blitt en tradisjon at Skeiene Janitsjar hvert år inviterer til “Unge talenter møter veteraner” der flinke, unge musikere får være solister med korpset.

Hvem disse solistene blir denne gang, vet vi ikke i skrivende stund, men det har vist seg å være nok av dyktige kandidater.

Vi stiller som vanlig med et friskt, variert og spennende program som vil bestå av kjente melodier i kjent Skeiene Janitsjar stil, ledet av vår faste dirigent Rasmus Reed.

Arrangør: Skeiene Janitsjar.


Billett

Skeiene Janitsjar

Sal: KINOKINO

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier