Snøfrid Hunsbedt Eiene - Malerier

Snøfrid Hunsbedt Eiene er kanskje særlig kjent for sine eminente tegninger; motiv fra gamle broderier, duker, puter, portrett av gamle hus, roser i grått.


Info

Åpning søndag 17. september kl 14.00

Fra blyant til pensel – abstrakt spill

Alt skildret lavmælt, briljant og finslepent med en stor nyanserikdom i svart-hvitt på papir. I den kommende utstillingen er det derimot malerier Eiene vil presentere – bilder som ble til i tiden etter rosene. ‘

Ved tidligere malerierhar hun vært tilbakeholden med bruk av pensel, denne gangen har den tvert imot vært det viktigste redskapet. Fargene kommer også tydeligere frem nå enn før og hun har vært opptatt av hvordan fargefelt blir til
underveis og i dialog med hverandre. Andre komposisjonelle tema hun har utforsket er organiseringen og vektingen av fargefelt på en flate og hvordan transparente, underliggende malingslag får skinne gjennom i et enkelt geometrisk spill.

Stemningene i maleriene er forøvrig inspirert av hvordan naturens farger endrer seg under skiftende lys- og værforhold. Snøfrid fyller sitt nonfigurative maleri med stille, visuell energi, melankoli, lysende striper og subtil penselføring.

Åpningstider i utstillingsperiodene:

Onsdag – fredag kl. 18-22.

Lørdag kl. 11–16,

søndag kl. 12-17.


Billett

UTSTILLING - SNØFRID HUNSBEDT EIENE: MALERIER

Sal: KINOKINO - Kunstforeningen

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier