KINOKINO KUNSTSAL

KINOKINO KUNSTSAL skal ha en bred plattform som kan ta inn mange ulike utstillinger og aktiviteter.PROGRAM KUNSTSAL

Anita Hamremoen - POETICA

Anita Hamremoen tolker det tidløse i fotografiets universelle språk. Hennes visuelle verden er ikke preget av vår teknologiske tid.

Det anbefales å se denne utstillingen som ETT bilde. Som en meditasjon – en tidsreise

Anita Hamremoen opphever tiden i sine fotografier. Hun tolker det tidløse i fotografiets universelle språk.

Morten Krogvold har sagt; Når jeg ser hennes bilder tenker jeg på salmen DEILIG er JORDEN, teksten i vers nummer to. «…Tider skal henrulle, slekt skal følge slekters gang: Aldri forstummer tonen fra himmelen….»

Anita Hamremoens visuelle verden er ikke preget av vår teknologiske tid. Hun tillater seg å brevveksle med den avdøde; filmhistoriens største mester; ANDREJ TARKOVSKIJ. Kunstneren som skulpturerte lyset og tiden med 24 bilder i sekundet - og skildret sine drømmer.

POETICA

NY UTSTILLING

Ny utstilling åpner 26.mai

Utstilling - I begynnelsen var ... tegningen!

Eller var det likevel ordet? Mysteriet finner kanskje sin løsning i årets gøyeste utstilling.

Mer om utstillingen

HISTORIE

Innblikk

Utstillingen skal vokse i takt med tiden ettersom det kommer bidrag fra publikum, institusjoner, entusiaster, og andre som kommer med bilder og annet materiale som kan utvikle denne utstillingen.


KUNSTSAL

Om KUNSTSAL

KINOKINO KUNSTSAL skal ha en bred plattform som kan ta inn mange ulike utstillinger og aktiviteter.

Kunstsalen vil vise utstillinger som tar utgangspunkt i historien til bygget, både som kino, bibliotek og rådhus.

Det er ønskelig med en lokal forankring i bygget samtidig som vi gjerne viser prosjekter med høy kvalitet som er helt i randsonen av kunsten.

Dette inkluderer kunst-håndverk, design, arkitektur, film og andre prosjekter som det er naturlig og spennende å vise i kunstsalen her i Sandnes.

Dermed blir det en bredde i aktivitetene som vi håper publikum seter pris på.

Kontakt utstillingsleder Jan Kjetil Bjørheim Mobil: +47 90124745 E-post: jan.kjetil.bjorheim@kinokino.no for mer informasjon og bestilling.


Sandnes kunstforening

Sandnes kunstforening ble etablert i 1955. Høsten 2012 fikk foreningen et eget utstillingsrom i utstillingsarealet i 1. etasje i Olav Kyrres gate 5, i KINOKINO.

Kunstforeningen arbeider for å etablere et utstillingsprogram på et høyt profesjonelt nivå, og viser 5-7 utstillinger i året, hvorav én som sommerutstilling. Det er også av stor betydning å kunne tilby pedagogiske opplegg tilrettelagt for barn og unge, og å ha et godt samarbeid med den kulturelle skolesekken i Sandnes. Høsten 2016 arrangerte kunstforeningen, i forbindelse med utstillingen Portretter, et kunstformidlingsprosjekt med verksted der elever fikk lage sine egne selvportrett i linosnitt. Kunstforeningens kunstformidlingsprosjekt har vært støttet av DKS Sandnes.

I kunstforeningens lokaler i Olav Kyrresgate vises både billedkunst og kunsthåndverk. Sandnes kunstforening tilstreber bredde i kunstneriske teknikker- og uttrykk, og siden 2012 har foreningen vist utstillinger med både maleri, grafikk, tegning, installasjon, keramikk, tekstil, metall, smykker, foto og video.

Utstillingsprogram våren 2019:

10.01. – 03.02. 2019: “NåDa” - kunstprosjekt om kulturminner, ungdom og samtidskunst. Kulturminnet: Krossen Havremølle. Ungdom fra Sandnes sammen med kunstneren Hans Edward Hammonds.

10.02. – 14.04. 2019: “Nowhere” - Marit Helen Akslen , tekstilarbeid

28.04. – 09.06. 2019: Mona Orstad Hansen - maleri, silketrykk

16.06.-18.08: Cathrine Gilje. Tegning og grafikkForbehold om endringer.

Følg Sandnes kunstforening på web og Facebook
www.sandnes.kunstforening.net
https://www.facebook.com/sandneskunstforening

Bli medlem - vi trenger din støtte!

Sandnes kunstforening
   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier