KINOKINO KUNSTSAL

KINOKINO KUNSTSAL skal ha en bred plattform som kan ta inn mange ulike utstillinger og aktiviteter.

Kunstsalen vil vise utstillinger som tar utgangspunkt i historien til bygget, både som kino, bibliotek og rådhus.

Det er ønskelig med en lokal forankring i bygget samtidig som vi gjerne viser prosjekter med høy kvalitet som er helt i randsonen av kunsten.

Dette inkluderer kunst-håndverk, design, arkitektur, film og andre prosjekter som det er naturlig og spennende å vise i kunstsalen her i Sandnes.

Dermed blir det en bredde i aktivitetene som vi håper publikum setter pris på.NY UTSTILLING

Ny utstilling åpner 18. november kl 14.00

Anne Helen Robbertad - Om sauen

Om sauen er et kunstprosjekt hvor sauen er i fokus. Som kunstner er jeg opptatt av historie, natur og kulturlandskap, av hvordan vi mennesker plasserer oss selv i dette landskapet, og hvordan vi former våre omgivelser, på godt og vondt.

Mer om utstillingen

HISTORIE

Innblikk

Utstillingen skal vokse i takt med tiden ettersom det kommer bidrag fra publikum, institusjoner, entusiaster, og andre som kommer med bilder og annet materiale som kan utvikle denne utstillingen.


Sandnes kunstforening

Sesongprogram

Sandnes kunstforening ble etablert i 1955. Høsten 2012 fikk foreningen et eget utstillingsrom i utstillingsarealet i 1. etasje i Olav Kyrres gate 5, i KINOKINO.

Kunstforeningen arbeider for å etablere et utstillingsprogram på et høyt profesjonelt nivå, og viser 5-7 utstillinger i året, hvorav én som sommerutstilling. Det er også av stor betydning å kunne tilby pedagogiske opplegg tilrettelagt for barn og unge, og å ha et godt samarbeid med den kulturelle skolesekken i Sandnes. Høsten 2016 arrangerte kunstforeningen, i forbindelse med utstillingen Portretter, et kunstformidlingsprosjekt med verksted der elever fikk lage sine egne selvportrett i linosnitt. Kunstforeningens kunstformidlingsprosjekt har vært støttet av DKS Sandnes.

I kunstforeningens lokaler i Olav Kyrresgate vises både billedkunst og kunsthåndverk. Sandnes kunstforening tilstreber bredde i kunstneriske teknikker- og uttrykk, og siden 2012 har foreningen vist utstillinger med både maleri, grafikk, tegning, installasjon, keramikk, tekstil, metall, smykker, foto og video.

Utstillingsprogram høsten 2018:

26.08 - 23.09 Liv Dysthe Sønderland - monotypi, grafikk

14.10 - 11.11 Bernhard Østebø - Improvisasjoner, meditasjoner og konfrontasjoner. Tegning og grafikk

18.11 - 17.12 Stasjon K:Juleutstilling - diverse teknikker

Forbehold om endringer.

Følg Sandnes kunstforening på web og Facebook
www.sandnes.kunstforening.net
https://www.facebook.com/sandneskunstforening

Bli medlem - vi trenger din støtte!

Sandnes kunstforening
   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier