Byas.no: Mari er ny «øl-sjef» i Sandnes

Fredag formiddag ble Mari Aartun (38) utnevnt til ny festivalsjef for ølfestivalen Sur & Bitter.


Info

Trangt om plassen i KinoKino da ølfestivalen ble arrangert i 2017

– Jeg gleder meg veldig. Jeg har selv vært på festivalen de siste to årene, både som deltaker og frivillig, sier Aartun til Byas.

Samtidig er hun ydmyk overfor jobben som har blitt gjort. 38-åringen mener selv at hun har store sko å fylle etter at avtroppende festivalsjef Stian Bru nå gir stafettpinnen videre.

– Stian har gjort en kjempejobb. Han var med på å starte dette og ledet festivalen de siste tre årene. Sur & Bitter har vært et stabilt og bra team siden dag én, sier hun.

Sur & Bitter arrangeres i år for fjerde året på rad. Festivalen ble arrangert for første gang i januar 2016.

Festivalen er heleid av Sandnes kunst- og kulturhus KF, men drives på dugnad. Fjorårets budsjett var på 300.000 kroner

Årets utgave går av stabelen allerede i april. Så langt er 13 bryggerier og fire importører bekreftet til KinoKino i Sandnes. Les hele artikkelen på byas.no FOTO- Fredrik Refvem (arkivfoto)

MER OM SUR & BITTER ØLFESTIVAL

KJØP BILLETTER

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier