Festivalen som ble fast tradisjon

Det som opprinnelig var tenkt som en mindre seanse for folk med en spesiell øl-interesse, har i løpet av få år utviklet seg til å bli det mest besøkte arrangementet på KinoKino.


Info

Sandnesposten - TROND EIRIK OLSEN - Publisert: 26.09.2018 kl 06:57

– Tidligere har vi hatt ølfestivalen om våren, men i år måtte vi på grunn av andre arrangementer på KinoKino flytte den til september. Dette gir litt ekstra utfordringer da det arrangeres ølfestival både i Egersund og Stavanger nesten samtidig. Så langt har vi merket konkurransen litt på billettsalget, men det er ennå en stund igjen til vi åpner dørene. Vi satser på å komme opp i rundt 800 besøkende, sier festivalsjef Stian Bru.

Best besøkte arrangement

Det blir i år tredje gang Sandnes kunst- og kulturhus arrangerer ølfestivalen Sur & Bitter, som er det mest besøkte arrangementet på KinoKino. I alt 30 bryggerier vil denne gang være representert på festivalen som går av stabelen på KinoKino kommende fredag og lørdag. Festivalen gir folk muligheten til å smake på og oppdage en rekke spennende ølsorter, i tillegg blir det en rekke kåringer der årets beste hjemmebrygger kanskje blir den mest spennende.

(.....)

Utstilling

I tillegg til ølsmaking blir det i år også muligheter for publikum til å se utstillingen «Endeless knowldge, a tatoo exhibition». Den lokale tatovatøren Glenn Flesjaa er årets festivalkunstner og utstillingen viser verk fra både Flesjaa og noen av de beste tatovørene i Europa. Flesjaa har også designet årets crew logo der han har tatt en drage fra tatoveringsverdenen inn i Sur & Bitter-logoen. Les hele artikkelen på Sandnesposten.no

MER OM SUR & BITTER

KJØP BILLETTER

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier