UTSTILLING - INN eller UT

Tittelen INN eller UT speiler frustrasjon over ofte meningsløst byråkrati ved flytting over landegrenser.  Den har også å gjøre med minner som en ønsker å bevare og forandres over tid, og hva en velger å ta med i flyttekassen.


Info

Utstillingen er åpen i våre åpningstider

Billedkunstnerne anneevy - Anne Haaland Bland og Evy Horpestad Tjåland har samarbeidet over temaet flytting, resulterende tomhet, brutte relasjoner.

Hva er viktig når en er fremmed i et fremmed land?

Hvordan tar en vare på minner om tidligere hjem?

Kunstnerne har samlet materiale fra venner, kollegaer og bekjente. I tillegg til egne erfaringer med mye flytting, ser det ut til at opprettelse av nettverk, møtepunkt og kontakt er viktigere enn objektene.

Mennesker som reiser til nye land med arbeidskontrakter har relativt sikre rammer.

Usikkerheten kommer i kommunikasjonsvanskene i nye kulturer og fremmede språk.

I Norge opplever vi at det er trygt og det daglige livet er basert på mye tillit, derfor er kanskje ikke tingene våre så vesentlige. Til tross for dette er det mange ting med i de fleste flyttekassene.

Åpningstider KINOKINO

Utstillingen står fram til 10. desember


Billett

UTSTILLING - KUNSTSAL - INN eller UT - anneevy

Sal: KINOKINO

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier