Captain Fantastic (2015)

En far (Viggo Mortensen) bor med sine seks barn i de dype skogene på USAs vestkyst, langt fra sivilisasjonen. Når de en dag tvinges til å forlate det konstruerte paradiset blir det et overveldende møte med den hektiske "virkelige" verden.


Info

Regi Matt Ross

Filmpolitiet, NRK p3 har gitt filmen terningkast 5 og sier: “En fantastisk fin film!” ... “Viggo Mortensens beste på lenge.”

I en del av scenene framstår ungene som så selvgode og sarkastiske som bare barn av politisk eller religiøst monomane foreldre kan bli. Heldigvis er de også utstyrt med rikelige mengder humor, noe som legger en demper på det ubehagelige inntrykket av at de egentlig er med i en sekt hvor alle er hjernevasket til å tro at bare de selv sitter med de riktige svarene. Situasjonen er imidlertid så til de grader satt på hodet at den ungen som forsøker å rømme tilbake til sivilisasjonen, framstår som den egentlige rebellen. I bunn og grunn handler det om hva en familie er og hvor langt mennesker kan være villige til å gå for å leve opp til sine idealer. Den er også en viktig påminnelse om at de fleste foreldre gjør det de selv tror og mener at er best for sine barn, uansett hvor bort i natta fjernt det må virke for utenforstående.” (Fra Aftenbladets anmeldelse, 5-er)

Fakta:

Skuespillere Viggo Mortensen Missi Pyle Steve Zahn Frank Langella

Regi Matt Ross

Manus Matt Ross

Foto Stéphane Fontaine

Musikk Alex Somers

Nasjonalitet USA

Språk Engelsk

Lengde 1 t. 58 min.

Produksjonsår 2015

Aldersgrense 9 år

Anmeldelser

Stavanger Aftenblad

NRK P3

VG

FilmMagasinet

Aftenposten

Mer om Filmklubben


Billett

Filmklubben - Captain Fantastic (2015)

Sal: KINOKINO


Opplev mer..

Bli medlem i Filmklubben

Filmklubben er medlemsbasert. En må derfor melde seg inn for å kunne se film i filmklubben. Men alle kan bli medlemmer, og de fleste melder seg inn når de møter på visning første gang. Medlemmer har inflytelse på virksomheten i filmklubben. Foreslå filmer, styremedlemmer og andre aktiviteter. Vi har et styre på 8 medlemmer som velges av årsmøtet.

Medlemskapet koster kr 100,- for et kalenderår. Avgiften inkluderer den første visningen. Pris for visninger er kr 80,-

NB! Medlemskapet i KINOKINO filmklubb gir også adgang til alle andre filmklubber i Norge

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier