BARNELØRDAG - Klovn i klaveret

Klovnen Koko brasker sammen med den klassiske konsertpianisten Vladmir.


Info

Passer for alder 3-100 år

Den klassiske klovneforestillingen (fra 1999) har nå fått en ekstra dimensjon med selskap av multiinstrumentalisten Truls Hannemyr, så klovningen nå har et variert spekter av live, fengende musikk laget der og da, besøkende innenfor mange forskjellige musikksjangere og direkte følgende etter klovnens mange krumspring.

Truls Hannemyhr er en kjent og svært dyktig musiker som har spilt land og strand rundt med diverse artister, og utgjør i seg selv et helt orkester.

Vi har gitt forestillingen den nevnte røde tråden, der en klassisk konsertpianist har booka salen samme dag som Klovnen, og møtet deres utgjør rammene for showet.

Denne forestilling er fortsatt en lattermild KLOVNEFORESTILLING uten et ord ( og er inspirert av gamle stumfilmhelter og tegnefilmhumor, men skulle alikevel skille seg ut fra andre klovneforestillinger, både pga samspillet mellom klovn og musikken, men også pga den relativt ukonvensjonelle stilen til Klovnen koko. En blanding av klovning, ballongkunstnerier, akrobatikk, dans, publikumsinvolvering og slapstick.


Billett

BARNELØRDAG - Klovn i klaveret

Sal: KINOKINO Sal1

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier