Lind og Baardsen

De to Rogalandsartistene BAARDSEN og LIND samler sine dyktige musikalske tropper!


Info

Felles har de sin forkjærlighet for Rogalandsdialekten og fascinasjonen for gode meningsfulle tekster, melodier og gjennomarbeidete arrangementer. Begge artistene tar med seg dyktige musikere og materiale hentet både fra sine debututgivelser “Skygger fra ei aen tid” (Baardsen) og “Akrobat” (LIND) og fra sine singleutgivelser.

BAARDSEN
https://www.facebook.com/BaardsenNorway/
”…..Det er når store låtskrivere som Bjørn Eidsvåg og Ole Paus, som greier å formidle sterke historier med en poetisk vri, at det er lett for å ty til tårene og bli stolt over den norske visetradisjonen, hvor enn kommersiell den er blitt. Trond Helge Bårdsen (42), frontmannen i oslogruppa Baardsen, er en sånn artist som greier å kombinere diktning med historiefortelling, uten at det blir platt. Med enkle grep evner han å sette ord på en ensomhet som mange opplever når de bikker middagshøyden i livet…..” https://www.platespilleren.com/singler/blog/baardsen-har-skjont-det

LIND
https://www.facebook.com/akrobatlind/
Albumet Akrobat er en tidskapsel med tekststrofer og musikalske ideer samlet gjennom flere år. Det er derfor vanskelig å sette i bås, fordi musikk er det som sviver i kroppen der og da. Tid, sted og tilstand, formulert med ord og toner av en som liker å uttrykke seg med musikk. For slik er det bare for enkelte, alt er i musikken.

Varighet 2,5 timer inkludert pause


Billett

Lind og Baardsen

Sal: KINOKINO

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier