Utstilling - Natasja Askelund

Still loving you, after all this blue Natasja Askelund åpner utstilling i Sandnes Kunstforening.


Info

Utstillingsåpning Søndag 15. april

«Still loving you, after all this blue,» er en videreføring av Natasja sin utstilling «Hating blue, loving you» på Bømlo tidligere i år.

Det handler fortsett om å kontrollere det ukontrollerbare, om de store følelsene, om havet, døden og kjærligheten, men det handler også om teknikk, om malingens fysiske forutsetninger, maleriets egne fysiske lover – og det handler om farge, ikke minst fargen blå.

Blått – kanskje den fargen ingen av oss kommer utenom: Blått er havet, blå er himmelen, blått er uendelighet, blått er kaldt, blått er dypt, blått er mørkt - og lyseblått er håpet.

Velkommen inn i Natasjas maleriske univers. Velkommen inn i det blå.

Utstillingen står til 17. juni


Billett

Sandnes kunstforening - Natasja Askelund

Sal: KINOKINO - KUNSTSAL

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier