Anne Helen Robbertad - Om sauen

Om sauen er et kunstprosjekt hvor sauen er i fokus. Som kunstner er Anne Helen Robberstad opptatt av historie, natur og kulturlandskap, av hvordan vi mennesker plasserer oss selv i dette landskapet, og hvordan vi former våre omgivelser, på godt og vondt.


Info

Utstillingsåpning søndag 18. nov. kl 14.00

Gjennom tre år har hun samarbeidet med Jærmuseet og historiker Anne Jorunn Frøyen med prosjektet Sauen, hunden og gjetaren - om heiaføringen og saueholdet i dag, fra Jæren /Dalane til sommerbeite i Hunnedalen, Setesdal og Sirdal. Resultatet av samarbeidet vil bli vist i en utstilling ved Jærmuseet.

Kunstprosjektet Om sauen er en forlengelse av dette, og et personlig møte med kulturlandskapet, med sauen som individ og menneskene som omgås den.

For Robberstad er kunst dialog, møter og konfrontasjoner, og med Om sauen ønsker hun å skape en opplevelse som er kompleks og ambivalent - akkurat som livet.

Anne Helen Robberstad webside


Billett

Utstilling - Anne Helen Robbertad - Om sauen

Sal: KINOKINO - KUNSTSAL


Opplev mer..

Foredrag og kurs 11. og 12. januar

Som en del av utstillingen «OM SAUEN» har vi helgen 11.-12. januar invitert Ingvild Svorkmo Espelien fra Selbu spinneri til å holde et foredrag om gamle saueraser, samt ha praktisk kurs i ullsortering.

Foredraget fredag er åpent for alle MER INFORMASJON

Kurs lørdag har begrenset antall plasser og krever billett. KJØP BILLETT HER

Spinnvilt med Ellen Lær å spinne på håndtein og å lag din egen tråd sammen med Ellen Tjørnhom Bøe.

MER INFORMASJON

KJØP BILLETT

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier