Anne Helen Robbertad - Om sauen

Om sauen er et kunstprosjekt hvor sauen er i fokus. Som kunstner er jeg opptatt av historie, natur og kulturlandskap, av hvordan vi mennesker plasserer oss selv i dette landskapet, og hvordan vi former våre omgivelser, på godt og vondt.


Info

Gjennom tre år har jeg samarbeidet med Jærmuseet og historiker Anne Jorunn Frøyen med prosjektet Sauen, hunden og gjetaren - om heiaføringen og saueholdet i dag, fra Jæren /Dalane til sommerbeite i Hunnedalen, Setesdal og Sirdal. Resultatet av samarbeidet vil bli vist i en utstilling ved Jærmuseet.

Kunstprosjektet Om sauen er en forlengelse av dette, og et personlig møte med kulturlandskapet, med sauen som individ og menneskene som omgås den.

For Robberstad er kunst dialog, møter og konfrontasjoner, og med Om sauen ønsker hun å skape en opplevelse som er kompleks og ambivalent - akkurat som livet.


Billett

Utstilling - Anne Helen Robbertad - Om sauen

Sal: KINOKINO - KUNSTSAL

nov 2018

Klokkeslett

Billett status

Pris Fri entré

18

Søndag

00:00

Fri entré

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier