Barnelørdag - Juleshow

2 Budeier og en Cowboy inviterer til Juleshow for hele familien. Her blir det moro for store og små.


Info

Ta med hele familien og kom i skikkelig Julestemning. Dette blir gøy! Finn frem go`foten og bli med og syng på de gode gamle julesangene og gjør jule-sangleker med Budeiene som får uventet besøk av “cowboy-nissen” fra Amerika… Det blir godt humør og svingende stemning med bl.a innslag av sanger i “Bluegrass stil” og kjente julesanger som ”På låven sitter nissen”, “O jul din glede” og “Hei, Hå nå er det jul igjen.


Ann-Kristin Sørvåg: Vokal, Fortelling og Perc.

Merethe Camilla By: Fele, Piano, Kontrabass og ukulele.

Martin Våland: Gitar, Sang, Kontrabass, Mandolin og Banjo.


Ann-Kristin Sørvåg: Er en aktiv, allsidig og profesjonell frilans sangerinne i Norge og i Tyskland og hun var tidligere bosatt i Berlin. Hun har medvirket ved utallige konserter og opera-oppsetninger i inn og utland. Under Stavanger Europeisk Kulturhovedstad 2008 sang hun sammen med Rapperen Atlars. Sammen turnèrer de og for DKS og Rikskonsertene med forestillingen “Den Magiske Middelalder” – hvor middelalderen møter vår tid. Sørvåg har og laget flere barneforestillinger bl.a for barnemusèet.

Merethe Camilla By: Er en aktiv og allsidig frilans musiker med lang og solid erfaring. Hun har spilt og turnert med mange artister og band bl.a Jan Ove fra Kaizers, Bettan, Vestlandsfanden, Innavl, Funkahunters. Dei tri m.flere. By har og turnert for Rikskonsertene og DKS, bl.a med “Stavanger sanger”,” Tresko”, “Barnejazz”, ”Bygda som glømte det var jul” og “Latin workshop” m.fl. Hun var Spellemanns-nominert for bluegrassplate med Ila Auto.

Martin Våland: Er daglig leder og eier av Jærlyd. Han jobber som profesjonell utøver på fulltid og har lang erfaring og høy kompetanse innenfor bluegrassmusikk. Martin synger og spiller mandolin, kontrabass, banjo og gitar. Han spiller bl.a i bandet ”Dei tri” m.fl.


Billett

Barnelørdag - Juleshow

Sal: KINOKINO

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier