Michael Krohn Akustisk på KINOKINO

Den ikoniske Raga Rockers-lederen Michael Krohn er en av norsk rocks fremste låtskrivere. Han har vært helt sentral i norsk rock, og nå i nyere tid har han også har gått veien som soloartist.


Info

Høsten 2018 ga han ut «Søvnløse netter» som mottok kollektiv applaus fra anmelderne.

Michael Krohn, vokalist og låtskriver i Raga Rockers, legger ut på turne denne våren for å fremføre nedstrippede versjoner av låtene sine.

Han har med seg pianist Geir Bratland, som er tilbake fra verdensturne med Dimmu Borgir. Det blir mest rolige versjoner av sanger fra Krohns lange brokete karriere, men noen galgenhumoristiske gladlåter også.

Som support-artist har de vært så heldige å få med seg Charlotte Jacobsen, fra Charlotte & The Co-Stars, som fremfører sine rå og sjelfulle låter på akustisk gitar for anledningen. Det passer perfekt i denne sammenhengen, og vil sørge for at publikum får en variert og stemningsfull opplevelse.

Stemmen til Michael Krohn har som vokalist i Raga Rockers vært en av de tydeligste i norsk musikk gjennom over 40 år.


Billett

Michael Krohn Akustisk - på KINOKINO

Sal: KINOKINO Sal 1

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier