FilmklubbenBlindsone (Norge, 2018)

Blindsone følger en mors kamp for å forstå sin datters krise, når den rammer hele familien.


Info

Regi Tuva Novotny

Hvordan kan vi som voksne, foreldre og samfunn hjelpe barn og ungdom å åpne opp om vanskelige tanker og psykiske lidelser, når idealene bygger på lykke og overskudd?

Blindsone er Tuva Novotnys debut som spillefilmregissør. Filmen er tatt opp i en takning.

”Pia Tjeltas prestasjon er enestående, og bærer virkelig hele filmen. Hun tar oss med gjennom mange ulike nivå av sorg, fra sjokk til desperasjon, redsel, og dyp, dyp smerte. Den hjerteskjærende sorgen er nesten skremmende troverdig.
Det er helt riktig av regissør Tuva Novotny å gjøre denne filmen i en takning, altså 98 minutter uten et eneste klipp. Det gir filmen kraft, det er det som gjør den så intens.” (Bergens Tidende, 5-er)

Originaltittel - Blindsone

Nasjonalitet Norge

Språk Norsk

Lengde 1 t. 42 min.

Produksjonsår 2018

Aldersgrense 12 år

Anmeldelser

KK Aftenposten Filmpolitiet Bergens Tidende Gudbrandsdølen DagningenAdressa


Billett

Filmklubben - Blindsone (Norge, 2018)

Sal: KINOKINO


Opplev mer..

Bli medlem i Filmklubben

Filmklubben er medlemsbasert. En må derfor melde seg inn for å kunne se film i filmklubben. Men alle kan bli medlemmer, og de fleste melder seg inn når de møter på visning første gang. Medlemmer har inflytelse på virksomheten i filmklubben. Foreslå filmer, styremedlemmer og andre aktiviteter.

Vi har et styre på 8 medlemmer som velges av årsmøtet.Medlemskapet koster kr 100,- for et kalenderår. Avgiften inkluderer den første visningen. Pris for visninger er kr 80,-

NB! Medlemskapet i KINOKINO filmklubb gir også adgang til alle andre filmklubber i Norge

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier