Filmklubben - Leave no trace (USA, 2018)

Et lavmælt mesterverk - Leave no Trace er en stillferdig fortelling om å leve på kanten av den amerikanske drømmen


Info

Regi Debra Granik

Fra regissøren av “Winter’s Bone”.

Tenåringsjenta Tom (Thomasin Harcourt McKenzie) og hennes far Will (Ben Foster) har i flere år bodd uoppdaget i Forest Park, et digert skogsområde ved grensen til Portland, Oregon. Ved en tilfeldighet blir de oppdaget og tatt hånd om av et lokalt sosialtjenestebyrå, som sørger for at de har arbeid og husly. De forsøker å tilpasse seg sine nye omgivelser, men en brå avgjørelse sender dem ut på en farlig ferd ut i villmarken på jakt etter fullstendig frihet. Snart må de konfrontere sine motstridende behov: Toms ønske om å være en del av et samfunn, og Wills trang til å være avskåret fra det.

”Et lavmælt mesterverk Et lavmælt mesterverk - Leave no Trace er en stillferdig fortelling om å leve på kanten av den amerikanske drømmen

Mye av filmens kvaliteter er takket være de to i hovedrollene. Sjelden har jeg opplevd skuespillere som lavmælt greier å formidle så mye bare ved sin tilstedeværelse. Ben Foster gir en intens, men rolig desperasjon til en mann med alvorlige postraumatiske skader på grunn av sine krigsopplevelser. Unge Thomasin McKenzie er en kommende stjerne og mest sannsynlig vil Leave no Trace gi henne et tilsvarende gjennombrudd som Jennifer Lawrence opplevde etter Winter´s Bone.” (Cinema, 6-er)

Originaltittel - Leave no Trace

Nasjonalitet - USA

Språk - Engelsk

Lengde - 1 t. 48 min.

Produksjonsår - 2018

Aldersgrense - 6 år

Anmeldelser

Cinema Filmpolitiet Adressa


Billett

Filmklubben - Leave no trace (USA, 2018)

Sal: KINOKINO


Medvirkende


Opplev mer..

Bli medlem i Filmklubben

Filmklubben er medlemsbasert. En må derfor melde seg inn for å kunne se film i filmklubben. Men alle kan bli medlemmer, og de fleste melder seg inn når de møter på visning første gang. Medlemmer har inflytelse på virksomheten i filmklubben. Foreslå filmer, styremedlemmer og andre aktiviteter.

Vi har et styre på 8 medlemmer som velges av årsmøtet.Medlemskapet koster kr 100,- for et kalenderår. Avgiften inkluderer den første visningen. Pris for visninger er kr 80,-

NB! Medlemskapet i KINOKINO filmklubb gir også adgang til alle andre filmklubber i Norge

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier